Vaša Košarica je trenutno prazna.Prijava

Podno grijanje Ebeco

ebecostednja

Podno grijanje je metoda sustavima niskotemperaturnog grijanja, koju su koristili  stari Rimljani.Prednost podnog grijanja je optimalna raspodjela topline u odnosu na prostor. Za ugodno grijanje, treba nam toplo tlo, a u visini glave, temperatura može biti nešto niža. Taj efekat postižemo podnim grijanjem. Obično je temperatura podnog grijanja za 1-2 °C niže od radijatorskog grijanja, zadržavajući istu razinu udobnosti.

Da bi podno grijanje dobro radilo, prvenstveno je potrebno osigurati dobru izolaciju poda na koji se montira električno podno grijanje. Izoliran pod će osigurati bolji učinak grijanja, manju potrošnju energije i sam sustav će brže i kvalitetnije reagirati na promjene temperature na termostatu.

Električno podno grijanje Termoflex KIT 200 može se montirati u praktički sve prostorije u stambenom prostoru gdje upotrebljavamo keramičke podne ploćice ili kamene podne obloge. Svi sistemi EBECO grijanja dolaze sa termostatom, opremljenim sa naprednom fuzzy tehnologijom za uravnoteženje sobne temperature i štednjom energije. Svi sobni termostati imaju priložen senzor za uravnotežavanje temperature poda.

Grijaće mreže EBECO su zasnovane na osnovi samoljepljive mreže, koja ima nanešeno posebno ljepilo po cijeloj površini i grijaćeg kabla koji je pričvršćen na noseču mrežu. Sam grijaći kabel je vrhunski proizvod i robustne izrade te ga je prilikom normalne ugradnje gotovo nemoguče uništiti.

Svi grijaći kabeli su tvornički testirani stres testom za visoku prenapetost. Kablovi su rađeni prema skandinavskim standardima, sa iznimno strogim mjerilima glede elektromagnetskog zračenja. EBECO grijaći kablovi proizvode minimalnu razinu elektromagnetskog zračenja, što je potvrđeno od strane SEMKO instituta za certificiranje i mogu se bez opasnosti upotrebljavati u stambenim prostorima. Grijaći kablovi imaju 10 godina garancije. Tvornički setovi gotovih grijačih mreža imaju garanciju 25 godina.

http://www.inelsplit.hr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=167&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1